LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

30 d’abril del 2012

TROBADA DE LA ZER A BIOSCA


 El dia 30 de març de 2012 a Biosca ens vam reunir amb les cinc escoles de la ZER de la Segarra per celebrar la trobada que fem cada any. Aquest any ens vam trobar a l' escola Abdó i Senen. 
Les activitats estaven relacionades amb l' esport. Els jocs que ens proposaven eren: esgrima, inflables, para- caigudes, ping-pong, bitlles i bàsquet.



 En acabar la diversió vam anar a dinar.

 Més tard vam anar a la plaça Major del poble a ballar amb un grup d' animació i per rematar la festa ens van donar coca amb xocolata per berenar. Finalment tots vam rebre un record de la trobada que era un joc de mikado .
 

A  les 17.30 de la tarda vam tornar cap a casa amb autocar.
Va ser un dia ple d' activitats, de convivència i esgotador.
Per sort d' endemà començaven les vacances de Pàsqua.