LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

30 d’abril del 2012

SORTIDA A BARCELONA CICLE INICIAL I MITJÀ


El dia 9/3/2012 l’ escola de les Pallargues junt amb tota la ZER vam anar d’excursió a Barcelona .
Primer vam anar al camp del Barça i al museu . Allà ens van ensenyar tots els trofeus
que havien guanyat. També ens vam dirigir a l’estadi, allí ens van ensenyar moltes coses: (les grades, els vestidors, el túnel, les cabines dels periodistes).




Seguidament, vam anar als afores del jardí Botànic a dinar. En acabar , ens van explicar el joc que faríem. El joc consistia en trobar la flora (Boscos, arbustos, plantes, flors) que et demanaven .


 Finalment vam tornar amb autobús a l’escola de les Pallargues .
Aquesta sortida va ser molt divertida i ens ho vam passar molt bé i també va ser útil per aprendre moltes coses.