LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

17 d’abril del 2012

BOTIGA "MENJA BÉ"

Durant el 2n trimestre els alumnes de cicle inicial hem muntat una botiga dins de la classe per aprendre a utilitzar els euros i saber anar a comprar.

Consultant preus pels aliments
En primer lloc, vam escollir un nom per la botiga. Entre tots vam pensar noms i després vam fer votacions; al final va sortir escollit el nom de “Botiga Menja Bé”.
Després d’haver triar el nom, vam portar envasos d’aliments buits de casa. Llavors, vam consultar els preus en propagandes dels supermercats, per poder posar preus reals als productes.


Posant els preus
 Vam escriure els preus en etiquetes i les vam enganxar als envasos.
Quan ja ho vam tenir tot etiquetat vam aprofitar les monedes i els bitllets del llibre de matemàtiques, les vam treure i les vam posar dins del calaix de monedes de la botiga.
La botiga anava prenent forma, només calia estrenar-la!! L’hem estat utilitzant quan hem treballat per racons!

Us deixem unes quantes fotos perquè vegeu com ens va quedar.
Esperem que us agradi!


Classificant les monedes

La botiga per estrenar

  

Venent i comprant

Sumant i restant