LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

14 de maig del 2012

ELABOREM ENTREPANS SALUDABLES

ENTREPANS EQUILIBRATS
El dimecres al matí, mentre els petits i els de cicle inicial elaboraven la mona, la resta vam fer una taller d'entrepans saludables. Les mestres van preparar al menjador com una mena de botiga on hi havia diferents tipus d'ingredients, ingredients que pertanyien als diferents tipus d'aliments (protïnes, hidrats de carboni, vegetals, lactics, greixos i fruites). Primerament ens van fer una explicació recordant per a què serveix cada un dels grups. Després per grups havíem de pensar i elaborar un entrepà saludable i equilibrat.


També comptaVa que fos bo i original i que contingués productes de la terra.
Quan vam acabar els mestres que no havien estat amb nosaltres i les Mercès van valorar i puntuar. Tots, però van quedar súper bé i súper bons. Us adjuntem unes fotos per a què en vegeu el resultat.