LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

27 de juny del 2017

ÚLTIM DIA DE CURS

Una altra promoció que se'n va per donar pas als altres. L'últim dia del curs vam fer el comiat als alumnes de sisé. Cada classe va fer un petit regal a la Sandra, l'Arthur i la Blanca.
Esperem que tingueu molta sort en la nova etapa que us espera!! No ens oblideu, nosaltres no ho farem!!


I per finalitzar i amb la calor que va fer, vam anar a les piscines de Pallargues a refrescar-nos. L'AMPA de l'Escola ens va convidar a un gelat. Moltes gràcies!!