LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

5 de març del 2015

CELEBREM EL CARNESTOLTES!!!!

El Rei Carnestoltes va arribar a l'escola el dilluns i durant tota la setmana ens va anar donant ordres que havíem de complir si no volíem ser enfarinats.
El divendres vam fer gresca i xerinola tot el dia, vam venir disfressats de casa i els petits vam fer un Taller de Màscares i els grans ens van preparar un suculent esmorzar: pa amb tomàquet, truites i botifarra d'ou.







Vam fer unes màscares xulíssimes!!


 



                                                                     Quins cuiners!!!




mmmmmmmm......quina bona pinta!!!!


                                     Tots disfressats, mireu quines disfresses més xules!!!



                                                                  Els i les mestres!!!







Desprès d'esmorzar tots junts, vam fer una rua pel poble.





A la tarda vam fer una gimcana a l'escola, va ser molt divertida!!!