LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

6 de març del 2014

LA SORTIDA D' IGUALADA

Dilluns 24 de febrer de 2014 els i nenes de CI i CM de Pallargues juntament amb els de tota la ZER vam anar a fer una sortida a Igualada i St. Guim de Freixenet.

Primer vam anar a un teatre de la ciutat a veure una obra titulada Snow White ( La Blancaneu). Va ser molt divertit, real i interessant perquè al ser en anglès ens ajuda a aprendre l' idioma.

 Després abans de dinar vam anar a veure la  fàbrica de làctics del Pastoret de la Segarra. Allí, primer vam veure un vídeo de presentació de l' empresa, després ens van deixar provar els seus iogurts cremosos i boníssims!!!
Per acabar ens van ensenyar com fabricaven els iogurts, el mató, el formatge, flams...

A l' hora de dinar  vam anar a la plaça del poble de Sant Guim: vam dinar,  jugar, riure, parlar una estona.
Finalment vam pujar a l' autocar.

I cap a l' escola hi falta gent !!!

Aquí us deixem algunes de les imatges de la sortida