LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

5 de març del 2013

ELS DE CICLE INICIAL VISITEM LA BIBLIOTECA DE GUISSONA




El passat dia 28 de febrer, els alumnes de Cicle Inicial de la ZER vam anar a visitar la biblioteca de Guissona.


Primer ens van ensenyar tots els espais que tenen a la biblioteca i ens van explicar per a què serveix cada espai i com estan ordenats els llibres, contes, revistes, CD's, DVDs...


Desprès vam estar una bona estona llegint contes, revistes,....
El còmic va tenir molt èxit, ja que l'estem treballant a l'escola.

 Vam llegir individualment i en petit grup, això sí, amb silenci.
 Finalment, vam escollir alguns contes o revistes i amb el carnet de la biblioteca ens els vam endur cap a casa. Al cap d'un mes, cadascú ha de ser responsable de tornar-los a la Biblioteca de Guissona.
 Les Bibliotecàries ens van preparar un conte representat amb ombres xineses: Els músics de Bremen!
Finalment ens vam fer una foto de grup: BIBLIOTECAAAAAA!!!!!!!

Agraïm a les bibliotecàries la seva atenció i la seva amabilitat, ja que van estar per nosaltres durant tot el dia. MOLTES GRÀCIES!