LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

24 de novembre del 2011

TASTAFRUITA

El curs passat els alumnes de cicle inicial van participar al concurs de TASTAFRUITA elaborant una boníssima recepta on els ingredients principals eren diferents tipus de fruites del temps.
Són tan bons cuiners que, merescudament, van guanyar el premi. Premi que va consistir en la visita d'en Martí Massafré que tenia un problema, tenia els ossos molt rovellats i li costava caminar.Els nostres cuiners tenien la missió d'ajudar-lo i per això li van preparar una recpta plena de vitamines.

Aquest passat mes d'octubre vam tenir l'ocasió de veure'n el resultat i com va acabar el pobre Martí, per TVLLEIDA.
Si també ho voleu verue, feu clic a l'enllaç.

http://vimeo.com/trevoltv/lespallargues.