LA NOSTRA ESCOLA

L’escola de Les Pallargues pertany al municipi de Els Plans de Sió (La Segarra). Hi acudeixen alumnes dels pobles de Sisteró, , Montroig, Les Pallargues, El Canós, Montcortés, Concabella , Pelagalls , Hostafrancs, la Figuerosa i Riber. L’escola ocupa els l’edifici de l’Ajuntament de les Pallargues. Hi ha quatre aules: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, un espai utilitzat per desdoblament de grups i biblioteca, així mateix també hi ha una aula d’informàtica. Des d'aquest curs comptem amb la Llar d'Infantins de nens d'1 a 2 anys. Disposem, també, de servei de menjador amb càtering. L’escola compta amb 4 mestres i tres mestres itinerats. L’escola pertany a la ZER la Segarra formada per quatre escoles; Vall Ondara, Sant Ramon i Sanaüja i la pròpia escola de les Pallargues. La ZER va néixer per ACONSEGUIR UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT a partir de poder donar respostes als problemes d’una manera conjunta i, alhora, poder rentabilitzar recursos materials, econòmics i humans.

24 de novembre del 2011

ANEM DE CAMP D'APRENENTATGE


Els nens i nenes de cicle inicial, cicle mitjà i superior de l'escola de les Pallargues vam anar de camp d'aprenentatge a les Obagues http://www.obagues.cat/ la setmana del 21 al 25 de Novembre.

Vam fer un munt d'activitats relacionades amb la granja escola que és un ecocentre.



COMENTARIS :
-Cicle mitjà:

LES OBAGUES DE JUNEDA
Vam  anar  al  camp d´ aprenentatge de Les Obagues de Juneda el dia 23 de novembre fins al dia 25de novembre. Ens van ensenyar a fer pa i a transformar aliments. Vam anar a caminar i a veure el paisatge del voltant de la casa.
Hi havia camps de cereals ,arbres fruiters i ametlles. Vam veure el canal d´Urgell. També vam  haver de fer totes les feines de la granja. Hi  havien molts animals, a la granja.
Va ser molt divertit m´ho vaig passar molt bé.  

Mireia 

LES OBAGUES A JUNEDA 

Els dies 23 ,24 i 25 de novembre vam anar a Les Obagues a Juneda. Vam fer tallers de cuina ,de transformació d´ aliments, taller de granja i taller de paisatge.
Al taller de cuina vam fer pa ,al taller de transformació d´ aliments vam fer llonganisses, al taller de granja vam fer tot el necessari per tenir una granja i al taller de paisatge vam veure la ciutat de Juneda.
Ens ho vam passar molt bé.

Anna Paula